Het Tikibad in Duinrell: voor een dagje uit met slecht weer

Ben je op vakantie in Nederland en is het slecht weer? Dan is een dagje uit naar een binnen-attractie natuurlijk een voor de hand liggende keuze. In Nederland vind je ontzettend veel leuke dagjes uit voor dagen met slecht weer. Zo kun je in pretpark Duinrell heerlijk binnen zwemmen in het subtropische Tikibad: een heerlijk dagje uit voor dagen dat het buiten regent of koud is.

Het Tikibad maakt onderdeel uit van Duinrell. Daarom is een bezoek aan het Tikibad alleen mogelijk in combinatie met een bezoek aan Duinrell. Uiteraard hoef je geen attracties in Duinrell te bezoeken om in het Tikibad te mogen zwemmen. Een ticket voor het Tikibad kun je echter alleen kopen in combinatie met een ticket voor Duinrell.

Het Tikibad is een van de grotere binnen-zwembaden van Europa. In het bad vind je uiteraard een prachtig groot subtropisch zwembad met golfslag. Daarnaast vind je verschillende bubbelbaden en ook is er een klein verwarmd zwembad buiten. Naar het Tikibad ga je natuurlijk vooral voor de spectaculaire glijbanen.

Het TikiBad voor een leuk dagje uit binnen bij slecht weer.

Het TikiBad voor een leuk dagje uit binnen bij slecht weer.

De glijbanen in het Tikibad

Het Tikibad kent maar liefst 14 glijbanen. Voor kleine kinderen zijn er speciale glijbanen; voor oudere kinderen en volwassenen zijn er juist andere glijbanen. De glijbanen in het Tikibad vallen vooral op door de hoge snelheden die je er kunt halen. In sommige glijbanen behaal je een snelheid van 60 tot 70 kilometer per uur. Verder vind je in het Tikibad een glijbaan van 148 meter, de langste waterglijbaan van Nederland.

Door de grote veelzijdigheid van de glijbanen in het Tikibad is een dagje uit bij slecht weer naar dit zwembad leuk voor het hele gezin. Met kleine kinderen zijn de zwembaden leuk, voor oudere kinderen zullen vooral vele glijbanen tot de verbeelding spreken. Ben je op vakantie in Nederland en wil je een dagje uit binnen? Ga dan lekker zwemmen in het Tikibad.

Kortingen en acties voor het Tikibad

Het Tikibad kent regelmatig speciale acties en kortingen. Deze worden via de website van Duinrell aangeboden maar ook op andere sites vind je regelmatig leuke kortingen en acties voor een goedkopere entree van het Tikibad. Een dagje uit naar het Tikibad is niet goedkoop, het loont de moeite om even goed te zoeken naar speciale aanbiedingen.

Duinrell aanbieding: nu met 5 euro korting

Het is nu mogelijk om op de website van Duinrell tickets te kopen voor het park met 5 euro korting. Gebruik deze link om gebruik te maken van deze Duinrell aanbieding.