Een dagje naar Scheveningen: bezoek Sea Life

Ga je met je kinderen of met je partner een dagje weg naar Scheveningen maar weet je nog niet precies wat je gaat doen? Dan hebben we een goede tip voor je: aan de boulevard, centraal gelegen in Scheveningen, vind je een van de mooiste zee-aquaria van Nederland.

Sea Life Scheveningen is het hele jaar geopend en biedt een groot aantal prachtige aquaria met de mooiste vissen en andere zeebewoners uit verschillende oceanen over de hele wereld. Wil je een leuk dagje uit aan het strand in Scheveningen? Bezoek dan ook Sea Life, zeker met kinderen een echte aanrader.

De entree van Sea  Life Scheveningen.

De entree van Sea Life Scheveningen.

Sea Life Scheveningen is een van de oudste aquaria van Nederland. De aquariumtunnel, waarbij je als bezoeker door een glazen tunnel loopt die omgeven is door water, is zelfs de oudste van Nederland. Het Sea Life aquarium is gelegen op de boulevard in Scheveningen, op de plek van een oud golfslagbad.

Zeedieren uit binnen- en buitenland

In Sea Life vind je een groot aantal dieren en planten die in of bij de zee leven. Zo kun je in Sea Life roggen en haaien bekijken. Daarnaast kun je ook zee-otters en zeeschildpadden bekijken die in Sea Life in hun natuurlijke leefomgeving worden gehouden.

Ook biedt het aquarium een grote verscheidenheid aan tropische zoet- en zoutwatervissen. Op regelmatige tijden worden de vissen en andere zeedieren gevoerd. Heb je de kans om tijdens je dagje weg naar Scheveningen het Sea Life aquarium te bezoeken tijdens het voeren van de dieren? Grijp die kans dan zeker!

Korting op de entree voor Sea Life Scheveningen?

Een dagje strand is een goedkoop dagje uit, zeker als je consumpties van huis meeneemt. Bezoek je tijdens je dagje strand ook het Sea Life zee-aquarium dan ben je meer geld kwijt. Gelukkig kun je op een aantal manieren een goedkopere entree voor Sea Life kopen.

Een goedkope entree begint al op de website van Sea Life. Als je van te voren je kaartjes online koopt krijg je al een korting van 3 euro op de reguliere entree. Daarnaast vind je op verschillende websites kortingscodes, speciale acties en aanbiedingen voor een leuke korting op de entree voor Sea Life.