Dagje uit pretpark – Drievliet in Den Haag

Een dagje weg naar een pretpark is iets waar veel kinderen voor warmlopen. Gelukkig zijn er in Nederland meer dan voldoende leuke pretparken. Wil je tijdens je vakantie in Nederland naar een leuk pretpark dan heb je dus keuze genoeg. Wil je een dagje weg naar een wat kleiner pretpark en ben je op vakantie in de regio Zuid-Holland? Overweeg dan een bezoekje aan Familiepark Drievliet. Een kleinschalig maar erg leuk pretpark op de grens van Den Haag en Rijswijk.

De geschiedenis van Drievliet gaat jaren terug. Sinds 1951 is er op  het terrein waar zich nu Drievliet bevindt al een speeltuin te vinden. In de loop der jaren is Drievliet zich steeds meer gaan richten op jeugdige bezoekers die samen met hun ouders of als leuk schoolreisje een leuk en spannend dagje weg willen. Een dagje Drievliet is leuk voor het hele gezin. Maar vooral voor een dagje uit met jongere kinderen leent familiepark Drievliet zich bij uitstek.

Attracties in Drievliet

Een leuk dagje weg naar pretpark Drievliet tijdens je vakantie in Nederland.

Een leuk dagje weg naar pretpark Drievliet tijdens je vakantie in Nederland.

In Drievliet bevinden zich een groot aantal leuke en spannende attracties voor zowel grote als kleine kinderen. Uiteraard ontbreekt een achtbaan niet: Drievliet heeft er zelfs twee. Daarnaast vind je in het pretpark ook een wildwaterbaan. Andere attracties zijn onder andere het Spookslot, de Piratenboot en de grote zweefmolen. Voor de jongeren kinderen zijn er onder andere het Fonteinplein en de Theeleut. Naast deze attracties vind in Drievliet meer dan 30 andere leuke, spannende en avontuurlijke attracties.

Wil je naast een leuk dagje weg ook een smakelijk en lekker dagje weg? In familiepark Drievliet kun je op verschillende plekken lekker eten en drinken. Voor een lekker broodje, een snack of een kopje koffie kunt u terecht in een van de horeca gelegenheden in het pretpark.

Kortingen en aanbiedingen voor Drievliet

Pretpark Drievliet is een relatief goedkoop dagje weg. De entreeprijs voor volwassen en kinderen bedraagt 20,50 euro per persoon. Kinderen tot 1 meter mogen gratis naar binnen. Op verschillende plekken vindt u kortingscodes en aanbiedingen voor een extra voordelige entree van Drievliet. Voor de beste Drievliet aanbiedingen houdt u uiteraard de website van dit pretpark in Zuid-Holland in de gaten. Ook in toeristische tijdschriften (denk aan de Kampioen van de ANWB) vindt u regelmatig kortingscodes, aanbiedingen en acties voor Drievliet.