Sportief dagje uit: Duiken in Zeeland

Duiken is een sport die bij steeds meer Nederlanders tot de verbeelding spreekt. De wondere wereld onder de oppervlakte van meren en zeeën in Nederland kan op veel plekken in ons land verkend worden. Ben je op vakantie in Nederland en wil je een sportief dagje uit, met of zonder kinderen, ga dan eens dagje duiken. In Zeeland kan dat bijvoorbeeld bij Duikcentrum de Witte Boulevard in Renesse.

De eerste keer dat je gaat duiken zal dat vaak gebeuren in een zwembad. Daar maak je een introductieduik om zo kennis te maken met het ademen terwijl je onder-water bent. Een introductieduik is de perfecte bezigheid voor een sportief dagje uit tijdens een vakantie in Zeeland. Ook in andere provincies is het maken van een introductieduik tijdens een dagje uit natuurlijk mogelijk.

Een sportief dagje uit in je vakantie in Nederland? Ga eens duiken in een zwembad of in open water.

Een sportief dagje uit in je vakantie in Nederland? Ga eens duiken in een zwembad of in open water.

Voor de kinderen is een sportief dagje uit in het zwembad voor een onderwaterduik natuurlijk ook erg leuk. Wel hanteert de Witte Boulevard een minimumleeftijd van 10 jaar. Dit uiteraard vanwege gezondheidsrisico’s bij jongere kinderen. Daarnaast is een zwemdiploma voor zowel kinderen als volwassenen uiteraard een verplichting.

Alles wordt geregeld

Tijdens een introductieduik bij de Witte Boulevard wordt alles geregeld. Na het maken van een reservering wordt je verwelkomd op een van de locaties waar je met deze duikschool een proefduik kunt maken. Voor een proefduik in het zwembad is dat uiteraard in een zwembad. De duikschool neemt verder alle benodigdheden mee, zelf is het wel verstandig om een handdoek en zwemkleding mee te nemen. Een duik in een zwembad is min of meer een verplicht onderdeel van een duikcursus.

Heb je al meer ervaringen en wil je tijdens je dagje uit in Zeeland graag duiken in open water? Dan kan dat natuurlijk ook via deze duikschool in Renesse. De Witte Boulevard organiseert duiken in open water in heel de provincie Zeeland. Ook als je graag wil gaan duiken in open water dan kan dat via deze duikschool. Je kunt zelfs cursussen en opleidingen volgen voor het duiken in open water. Voor een duikcursus in Zeeland ben je dan ook aan het goede adres bij deze duikschool.

Ben je enthousiast geworden en ben je in voor een sportief dagje uit tijdens je vakantie in Nederland? Bezoek dan de website van het duikcentrum via de link bovenin dit artikel. Ook voor meer informatie, aanbiedingen, acties en kortingen op dit leuke dagje uit in Zeeland verwijzen we je graag naar de website van het duikcentrum.