Dagje uit in Zeeland: Winkelen in Middelburg

De provincie Zeeland leent zich natuurlijk vooral voor dagjes uit waarbij het element ‘water’ centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan een van de mooie stranden van Zeeland of een leuke excursies op het Deltapark Neeltje Jans. Toch zijn er als je op vakantie in Zeeland bent genoeg andere leuke uitstapjes te maken. Wat denk je bijvoorbeeld van een dagje winkelen in Middelburg?

Middelburg: ideaal winkelen

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Nederland. De stad is centraal gelegen in de provincie Zeeland op het eiland Walcheren. Middelburg is zowel per auto als per trein gemakkelijk te bereiken. Parkeergelegenheid voor je auto vind je door de hele stad, het is aan te raden om een parkeergarage te gebruiken. Dat is vaak goedkoper dan parkeren op een openbare parkeerplaats.

Op vakantie in Zeeland? Dagje winkelen in Middelburg.

Op vakantie in Zeeland? Dagje winkelen in Middelburg.

Ben je op vakantie in Zeeland dan is een dagje winkelen in Middelburg een leuk dagje uit. Ook als je in de provincie woont of als je in Zuid-Holland of Noord-Brabant woont is Middelburg goed bereikbaar. Vanuit andere delen van Nederland is de reis naar Middelburg best lang, of je dat overhebt voor een dagje winkelen in Middelburg is natuurlijk aan jou.

Centrum van Middelburg

Middelburg heeft een prachtig historisch centrum met heel veel authentieke panden. In veel van deze panden zitten leuke winkeltjes die je in andere steden niet terugvindt. Ook de grote en bekende ketens hebben vestigingen in Middelburg.

Ben je op zoek naar leuke kleding? Of wil je juist een goed boek kopen? In een van de vele boetiekjes en winkeltjes in het gezellige centrum van Middelburg slaag je zeker!

Uit eten na het winkelen

Na het winkelen wil je misschien ook nog een lekker hapje eten. In Zeeland is dat over het algemeen geen probleem. Ook in Middelburg vind je een groot aantal gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Uit-eten in Middelburg hoeft niet duur te zijn. Je vindt in het centrum van de stad restaurants in alle prijscategorie├źn.

Ben je op vakantie in Zeeland en is het weer een dagje wat minder? Of hou je gewoon van winkelen en wil je daarom eens kijken wat Middelburg te bieden heeft? Een dagje uit om lekker te winkelen in Middelburg zal je zeker niet teleurstellen. Veel winkeltjes, een goede sfeer en lekker eten, het kan allemaal!