Dagje uit in Zeeland: Deltapark Neeltje Jans

Dagje uit in Zeeland: Deltapark Neeltje Jans

Dagje uit in Zeeland: Deltapark Neeltje Jans

Voor een dagje uit in Zeeland met de kinderen is het Deltapark Neeltje Jans een prima bestemming. Deltapark Neeltje Jans biedt een hele dag uit met een groot aantal leuke attracties om te bezoeken.

Zo kun je in Deltapark Neeltje Jans een groot aantal bewoners van de zee in levende lijve zien. Zeehonden, roggen, haaien en zeeleeuwen zijn zomaar een aantal van de dieren die je kunt bekijken in het park. Daarnaast is er ook een grote kraamkamer waar de jongen van een groot aantal zeebewoners bekeken kunnen worden.

Naast het bekijken van dieren kun je in het pretpark Neeltje Jans ook een aantal spannende attractie bezoeken. Zo heeft het park een ontzettende mooie waterglijbaan en is ook de orkaanmachine zeer de moeite waard. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit het park een rondvaart te boeken om zo de Deltawerken goed te kunnen bekijken.

Meer informatie over dit dagje uit in Zeeland

Meer informatie over dit leuke dagje uit in Zeeland vind je op de website van Deltapark Neeltje Jans. Daarnaast lees je op nederlandvakantieland.net veel meer leuke tips voor korte vakanties, langere vakanties en dagjes uit met de kinderen in Zeeland en de andere provincies van Nederland. Vakantie in Nederland? Hartstikke leuk!