Dagje pretpark in Overijssel: Slagharen natuurlijk!

Een vakantie in Nederland wordt door veel mensen doorgebracht in het oosten van ons land. Vooral Drenthe, de Veluwe en de Achterhoek zijn populaire bestemmingen voor vakantiegangers in eigen land. Als je met de kinderen op vakantie bent in het oosten van Nederland dan is een dagje pretpark natuurlijk erg leuk om te doen.

Gelukkig zijn er goede mogelijkheden voor een leuk dagje pretpark, in Overijssel ligt in het dorp Slagharen namelijk het gelijknamige Attractiepark Slagharen. Een gezellig pretpark dat zeker voor de kinderen een leuk dagje uit betekent!

Ponypark Slagharen voor een leuk dagje uit met de kinderen.

Ponypark Slagharen

Attractiepark Slagharen is bij veel mensen nog bekend als Ponypark Slagharen. Dat park werd opgericht in 1963. In de loop der jaren werden stukken van het pretpark vernieuwd. Ook werden er vele nieuwe attracties geplaatst. Inmiddels kent het Attractiepark Slagharen meer dan 40 spannende attracties voor zowel grote als kleinere kinderen.

Attracties in Slagharen

Het aantal attracties in Slagharen is groot. Vooral de achtbanen in het pretpark zullen bij oudere kinderen in de smaak vallen. Ook de Free Fall (een attractie waarbij je een vrije val van 40 meter maakt) en de wildwaterbaan zijn erg populaire (en leuke) attracties.

dagje-pretpark-slagharen-overijssel

Naast een heleboel leuke attracties kun je in Slagharen ook heerlijk eten en drinken. Daarvoor is de Mainstreet bedoeld. Deze straat verbindt de beide stukken van het pretpark aan elkaar. In deze straat vind je vele leuke restaurantjes en souvenirwinkeltjes. Verder is er bij de hoofdingang van het park een restaurant waar je heerlijk kun eten.

Slagharen aanbieding of kortingscode

Ben je op zoek naar een leuke korting of speciale aanbieding voor Slagharen? Dan kun je het beste de website van het attractiepark in de gaten houden. Daar vind je regelmatig leuke aanbiedingen voor korting op de entree. Ook op internet vind je regelmatig speciale aanbiedingen voor Slagharen. Bezoek bijvoorbeeld groupon voor een goede aanbieding op de entree van Slagharen.

Een laatste mogelijk voor het vinden van leuke aanbiedingen zijn de tijdschriften die ANWB uitgeeft. Hierin staan bijna maandelijks acties, kortingscodes en aanbiedingen voor attractiepark Slagharen. Ook andere op toeristen gerichte tijdschriften bevatten vaak kortingsbonnen voor een leuke korting op de entree van Slagharen.