Sauna Weesp voor een ontspannen dagje uit

Zijn je partner en jij toe aan een ontspannen dagje uit? Of wil je met je vriendinnen een heerlijk rustig dagje uit? Boek dan een dagje sauna in een van de vele leuke sauna’s in Nederland. Op deze pagina lees je meer informatie over Sauna Spa Wellness Weesp. Een prachtige ruime  sauna in het zuiden van de provincie Noord-Holland.

Door de ligging in het zuiden van de provincie Noord-Holland is deze sauna gunstig gelegen voor mensen die op vakantie zijn in Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Holland. Vanuit al deze provincies is de sauna namelijk snel en gemakkelijk bereikbaar. Ook als u woonachtig bent in een van deze provincies is Spa Wellness Weesp een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Zwaluwhoeve of de Veluwse Bron. Een dagje sauna is daarnaast erg leuk om te doen op een dag met slecht weer. Wat is er lekkerder dan met regen in de sauna te zitten en vervolgens buiten in de regen af te koelen?

Sauna’s en baden

dagje uit Spa Wellness Weesp

Spa Wellness Weesp

In Spa Wellness Weesp bevinden zich een aantal sauna’s en baden. Al deze sauna’s en baden zijn vrij toegankelijk na het betalen van de entreeprijs. In totaal beschikt de sauna over 6 verschillende sauna’s. Voor ervaren sauna gangers zijn er hete sauna’s en voor mensen die het liever wat minder heet hebben zijn er sauna’s met een lagere temperatuur. Naast de sauna’s bevinden zich ook twee stoombaden en een caldarium in Spa Wellness Weesp.

Naast sauna’s en (stoom)baden is het ook mogelijk om een lekkere massage te boeken. Populair zijn bijvoorbeeld de hot-stone massage en de antistress-massage. Daarnaast zijn er behandelingen mogelijk in de beautysalon. Spa Wellness Sauna Weesp heeft een team van deskundige schoonheidsspecialisten waar u terecht kunt voor een groot aantal behandelingen. 

Acties, kortingscodes en aanbiedingen

Zeer regelmatig doet Spa Wellness Weesp mee aan acties waarbij gasten voordelig een dagje uit naar de sauna kunnen boeken. Houd de website van de sauna in de gaten voor  het actuele aanbod van speciale aanbiedingen en acties. Verder worden er op kortingscode-websites regelmatig leuke aanbiedingen en kortingscodes gepresenteerd voor deze sauna. Een dagje uit naar de sauna kan met zo’n aanbieding of kortingscode vaak erg voordelig uitpakken.