Naar de sauna in Noord Holland: Sauna Centre Haarlem

Wil je een leuk dagje weg tijdens je vakantie in Noord-Holland of heb je gewoon zin om na een lange dag werken lekker te ontspannen in de sauna? Dan vind je in Haarlem de perfecte sauna om te genieten en te ontspannen. Sauna Centre Haarlem is een van de vele sauna’s in Noord-Holland. Sauna Centre Haarlem valt echter vooral op door haar  kleinschalige opzet. Daarnaast vind je in deze sauna een originele houtgestookte Finse sauna en een heerlijk Turks stoombad.

Sauna Centre Haarlem richt zich op mensen die houden van een comfortabele en rustige sauna die alle luxe biedt die je mag verwachten. Een avondje of dagje weg naar deze sauna is een heerlijke verwennerij voor lichaam en geest. Sauna Centre Haarlem is gelegen in de binnenstad van Haarlem. Dat betekent dat de sauna zowel per trein als per auto vanuit heel Noord-Holland (maar ook vanuit Utrecht) eenvoudig te bereiken is.

Wat biedt Sauna Centre Haarlem?

In deze sauna in Noord Holland vind je allereerst dus een houtgestookte Finse sauna. Daarnaast is er een luxe Turks stoombad en kun je natuurlijk koud dompelen. Verder biedt de sauna een bubbelbad en een heerlijke comfortabele relaxruimte. Verder kan er in de sauna genoten worden van een hapje of drankje uit het eigen restaurant. Ook verzorgt de sauna massages en kunnen gasten gebruik maken van de aanwezige zonnebanken.

Door de kleinschalige opzet van de sauna is het er nooit erg druk. Een dagje weg naar deze sauna in Noord-Holland is dan ook het ideale dagje weg tijdens een vakantie in Noord-Holland voor stellen of volwassenen. Kortingscodes, aanbiedingen en acties voor korting op de entree van deze sauna uiteraard via de website van Sauna Centre Haarlem in Noord-Holland. Ook vindt u daar meer informatie over deze sauna.