Goedkoop dagje uit: Willemsoord in Den Helder

Op Willemsoord kun je een goedkoop dagje uit met de kinderen beleven.

Willemsoord in Den Helder: voor een goedkoop dagje uit.

Een dagje uit met de kinderen kun je zo duur of goedkoop maken als je zelf wil. Een dierentuin of pretpark is vaak prijzig: naast de consumpties die je over een dag nuttigt is ook de entree voor een park als de Efteling of Walibi erg duur. Gelukkig zijn er ook genoeg attracties in Nederland waar je gratis naar binnen mag. En daarmee kun je een dagje uit met de kinderen best wel goedkoop houden.

Willemsoord in Den Helder

Willemsoord is een groot haventerrein in Den Helder dat gericht is op mensen die een gezellig dagje uit willen. Op het terrein van Willemsoord vind je een groot aantal attracties. Zowel musea, pretparken als restaurantjes en winkels. Voor een compleet dagje uit biedt Willemsoord eigenlijk alles. Niet alle attracties op Willemsoord zijn gratis. Zo bedragen de entreeprijzen van het reddingsmuseum tussen de 5 en 7 euro per persoon, dit afhankelijk van de leeftijd.

Ook het erg interessante Marine Museum vraagt een entreeprijs. Dit museum is nog goedkoper dan het reddingsmuseum. De entree bedraagt, afhankelijk van de leeftijd van de bezoeker, tussen de 0 en 5 euro. Het Marinemuseum biedt allerhande tentoonstellingen rondom onze eigen koninklijke Marine.

Amusement op Willemsoord

Willemsoord in Den Helder

Willemsoord in Den Helder

Naast interessante musea biedt Willemsoord verschillende soorten amusement. Zo is er voor kinderen het kinderspeelparadijs Ballorig, een vriendelijk geprijsd pretpark waar kinderen zich een hele dag zoet kunnen houden. Ook is een bioscoop waar de nieuwste films draaien en biedt Willemsoord een casino.

Om je dagje uit echt goedkoop te houden loont het de moeite om goed te kijken waar je goedkoop kunt eten en drinken. Het allergoedkoopste is het natuurlijk om zelf eten en drinken mee te nemen. Wil je toch ergens een hapje eten? Dan biedt Willemsoord een groot aantal gezellige restaurantjes in verschillende prijsklassen. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een goedkoop dagje uit in Nederland op het Willemsoord terrein vind je hier de link naar hun website.