Een romantisch dagje uit: bezoek een concert in het Concertgebouw

Wil je samen met je partner met een romantisch dagje uit? Of wil je je stille liefde verrassen door een romantisch dagje uit cadeau te geven? Dan hebben wij een goed idee voor je: neem je lief mee naar een concert in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam: romantisch, stijlvol, verrassend en ook nog eens cultureel. 

Het Koninklijk Concertgebouw is een wereldberoemde concerthal waar mensen uit de hele wereld voor naar Amsterdam komen. In totaal kun je in het concertgebouw in vier verschillende zalen naar klassieke muziek luisteren. Daarnaast kun je tijdens de pauzes, die in veel concerten zitten, een heerlijk drankje nuttigen in een van de bars in het concertgebouw. Hoe romantisch is het om je grote liefde tijdens een concert te trakteren op een heerlijk glaasje champagne of witte wijn?

Een romantisch cadeau: een dagje uit naar het concertgebouw.

Een romantisch cadeau: een dagje uit naar het concertgebouw.

Concerten in het concertgebouw

Het concertgebouw biedt dagelijks concerten in het klassieke genre. Vooral de kleine zaal biedt overdag concerten die geschikt zijn voor een romantisch dagje uit. De intieme sfeer van de kleine zaal is zeer geschikt voor een dagje weg met je partner. Een middagconcert heeft daarnaast nog een tweede voordeel: je hebt ’s avonds om nog lekker te gaan eten in een gezellig restaurant in Amsterdam. Ook in de andere zalen van het concertgebouw worden dagelijks concerten gehouden die zeer geschikt zijn voor leuke dagjes uit met je partner.

Tickets voor concerten in het Concertgebouw koop je uiteraard het voordeligst via internet. Op deze pagina vind je een overzicht van de prijzen van tickets voor concerten in het concertgebouw. Op dezelfde pagina vind je daarnaast ook alle concerten die er binnen vandaag en enkele weken gehouden worden in het concertgebouw. Ben je van plan om je lief te verrassen met een romantisch dagje uit in het Concertgebouw? Boek dan tijdig je tickets: veel concerten zijn namelijk snel uitverkocht door de grote populariteit van een dagje uit naar het Concertgebouw.

Voor acties en kortingen voor een bezoek aan het Concertgebouw kun je het beste de website in de gaten houden. Daarnaast vind je op deze pagina een overzicht van alle acties, aanbiedingen en kortingen die het Concertgebouw momenteel aanbiedt. Verder kun je via de een aantal toeristenbureau’s in Amsterdam ook aanbiedingen en kortingen vinden voor een bezoek aan het Concertgebouw.