Dagje Sauna in Amsterdam: Spa Zuiver

Als je een dagje naar de sauna wil tijdens een vakantie of weekendje weg in de hoofdstad van Nederland dan heb je alle keus. Noord-Holland kent namelijk een aantal erg goede sauna’s voor een verkwikkend en gezond dagje uit. Een van de beste sauna’s in Noord-Holland is gelegen in Amsterdam. Daar vind je namelijk Spa Zuiver, een luxe en zeer complete sauna die bij veel saunaliefhebbers in de smaak zal vallen.

Spa Zuiver is een luxe wellness center dat alle mogelijkheden biedt voor een gezond en ontspannen dagje uit. Zo biedt Spa Zuiver maar liefst 8 verschillende sauna’s. Uiteraard vind je in Spa Zuiver een echte Finse sauna die heerlijk heetgestookt wordt. Maar ook in de houtsauna of muzieksauna kun je alle stress heerlijk van je af zweten. Verder zijn de Romeins- en Zoutcaldarium sauna’s een echte aanrader als je een dagje sauna in Spa Zuiver wil gaan boeken.

Naast prachtige Sauna’s biedt Spa Zuiver ook een groot aantal warme en koude baden. Wat is er lekkerder dan na een sauna koud dompelen en dan lekker relaxen in een warm bubbelbad? Verder zijn er een aantal ruimtes waar je heerlijk ontspannen een boekje kunt lezen of gewoon kunt bijkomen van je saunabezoek.

Spa Zuiver - Sauna Noord Holland - Amsterdamhttp://nederlandvakantieland.net/vakantie-in-noord-holland

Een van de prachtige zwembaden in Spa Zuiver. De mooiste sauna in Amsterdam.

Eten en drinken in Spa Zuiver

Natuurlijk kun je in Spa Zuiver ook heerlijk eten en drinken. Zo biedt deze sauna in Amsterdam (Noord-Holland) heerlijke lunches maar ook een diner kun je prima terecht in het restaurant van de sauna.

De keuken van Spa Zuiver werkt zoveel mogelijk met ingrediënten uit het seizoen. Daarnaast genieten regionale producten de voorkeur. Eten en drinken in Spa Zuiver is dus dubbel genieten.

Spa Zuiver is gelegen op een prachtige plek in het Amsterdamse Bos. Door haar ligging is Spa Zuiver per auto eenvoudig bereikbaar. Maar ook met het openbaar vervoer is Spa Zuiver goed te bereiken. Zowel bus- tram- als metrohaltes zijn te vinden in de nabijheid van Spa Zuiver.

Aanbiedingen en kortingscodes voor Spa Zuiver

Spa Zuiver heeft regelmatig leuke aanbiedingen waarmee je voor een lagere prijs de sauna kunt bezoeken. Ook geeft Spa Zuiver vaak kortingscodes uit voor leuke kortingen op de entree van de sauna. Hou de website van Spa Zuiver in de gaten: daar vind je vaak als eerste leuke aanbiedingen en kortingscodes voor een goedkope toegang tot Spa Zuiver.