Dagje Sauna: Fort Beemster in Noord-Holland

Ben je overtuigt van de gezondheidsvoordelen van de sauna of wil je gewoon een ontspannen dagje uit naar de sauna? Dan kun je tijdens een vakantie in Noord-Holland heerlijk naar de sauna in Fort Resort Beemster. Ook als in je Amsterdam woont is deze sauna natuurlijk prima te bereiken. Daarnaast is Fort Resort Beemster een echt bijzondere sauna. Waar in Nederland kun je naar de sauna in een oud fort?

Fort Resort Beemster biedt een aantal erg luxueuze sauna’s waarvan er een de hele dag in gebruik is als opgietingssauna. Daarnaast is er een prachtige panorama sauna die uitkijkt over het zwembad van Fort Beemster. Ook de Vleermuissauna is een echte aanrader. Deze sauna wordt extra heet gestookt waardoor deze voor die-hard sauna gangers erg geschikt is.

Dagje uit naar de sauna? Fort Resort Beemster

Dagje uit naar de sauna? Fort Resort Beemster

Naast een groot aantal mooie sauna’s biedt Fort Beemster ook genoeg andere faciliteiten. Zo biedt het sauna-complex een prachtig zwembad, een heerlijk wisselbad met koud en warm water en een aantal andere warme baden waar je heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast is Fort Beemster een bijzondere sauna vanwege de sfeer die een fort met zich meebrengt: enorme dikke muren en oude onderdelen van het fort zie je in weinig andere sauna’s in Nederland.

Massage en andere horeca

Uiteraard kun je in Fort Resort Beemster ook heerlijk eten. Het restaurant is elke dag tot 10 uur ’s avonds geopend voor een heerlijk diner of een lekker drankje. Daarnaast kunnen er via de website massages geboekt worden zodat een dagje uit naar de sauna nog meer gezondheidsvoordelen oplevert.

Wil je graag een dagje uit naar de sauna en zoek je een sauna in de buurt van Amsterdam? Dan is Fort Resort Beemster een echte aanrader. Wil je meer informatie over deze prachtige sauna of zoek je speciale acties of kortingsbonnen voor deze sauna? Neem dan een kijkje op de website van Fort Beemster.