Goedkoop dagje uit met de kinderen: De Belhamel in Lage Zwaluwe

Wil je een goedkoop dagje uit in Noord-Brabant met de kinderen?

De Belhamel in Lage Zwaluwe

Voor een goedkoop dagje uit met de kinderen in Noord-Brabant hoef je helemaal niet zo ver weg. In het westen van de provincie ligt, in het dorp Lage Zwaluwe, namelijk een prachtig speelparadijs dat voor zowel grote als kleine kinderen garant staat voor een heerlijk dagje uit.

Daarnaast is Lage Zwaluwe ook erg gunstig gelegen als u op vakantie bent in Zuid-Hollland of Zeeland. Vanuit beide provincies is Lage Zwaluwe namelijk goed bereikbaar. Zit je op de camping in Zeeland en valt het weer tegen? Een dagje uit in de Belhamel zal het humeur van de kinderen snel verbeteren.

Over de Belhamel

Het indoor-gedeelte van de Belhamel. Voor een dagje uit met de kinderen.

Het indoor-gedeelte van de Belhamel.

De Belhamel is een indoor recreatie-paradijs dat maar liefst zes grote verdiepingen met leuke attracties biedt. Er staan veel verschillende toestellen waar grote en kleine kinderen heerlijk op kunnen spelen. Denk bij speeltoestellen bijvoorbeeld aan een ballenbad, een draaimolen en trampolines. Daarnaast biedt de Belhamel de grootste klimtoren van het westen van de provincie Brabant. Deze toren biedt een prachtig uitzicht over de Biesbosch.

Ook voor de allerkleinste kinderen, de groep kinderen tot 4 jaar, is een dagje uit naar de Belhamel een onvergetelijk avontuur. Voor kinderen tot vier jaar is er namelijk een aparte speelhoek waar onder andere een prachtig ballenbad staat. Ook is er een magnetron voor het opwarmen van flesjes en is er een grote baby-kamer voor het verschonen van kinderen.

Ook buiten spelen

Met mooi weer is het natuurlijk niet altijd even leuk om binnen te spelen. Daarom biedt de Belhamel ook dagjes uit voor de mooie dagen tijdens een vakantie in Nederland. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige buitenspeeltuin met veel speeltoestellen. Ook is er een grote glijbaan, een fietsbaan en is er een zandbak met waterpomp.

Ook voor ouders is een dagje uit in de Belhamel natuurlijk heerlijk. Zij kunnen binnen of buiten een lekker kopje koffie drinken en een boekje lezen. Daarnaast biedt de Belhamel gratis wifi om te kunnen internetten of om muziek te luisteren. Daarnaast is het uitzicht vanaf de buitenterassen van de Belhamel erg mooi.

Naar de Belhamel?

Wil je een goedkoop dagje uit tijdens je vakantie in Nederland? En is het dagje uit vooral bedoeld om de kinderen te vermaken? Dan is de Belhamel in Lage-Zwaluwe (Noord-Brabant) de perfecte bestemming. Zowel voor een vakantie in Nederland in de provincie Brabant als voor vakanties in Zeeland of Zuid-Holland is de Belhamel gunstig gelegen. Meer informatie uiteraard op de website van de Belhamel.