De Efteling voor een leuk dagje weg met de kinderen

De Efteling is het grootste pretpark in Nederland. Ben je op vakantie in het zuiden van Nederland, in bijvoorbeeld Limburg of Noord-Brabant, dan is een dagje uit naar de Efteling een verplicht nummer. Zeker als je op vakantie bent met de kinderen dan is een dagje weg naar de Efteling, gelegen in Kaatsheuvel, een absolute aanrader!

De Efteling voor een leuk dagje uit/dagje weg met de kinderen.

De Efteling voor een leuk dagje uit/dagje weg met de kinderen.

De Efteling is een groot pretpark in de provincie Noord-Brabant. Al decennialang is de Efteling een populaire bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. De Efteling openden haar deuren in 1952, maar ver daarvoor was er op de plek van de Efteling al een wandel- en sportpark.

In eerste instantie was de Efteling vooral bedoeld voor dagjes weg met kleine kinderen. In de loop der jaren heeft de Efteling zich echter ontwikkeld tot een pretpark voor alle leeftijden. Dus niet alleen voor kinderen en jongeren is een dagje uit naar de Efteling een leuk idee, juist ook voor volwassenen is de Efteling een leuk idee voor een dagje weg.

Achtbanen en attracties in de Efteling

De Efteling is in Nederland vooral bekend vanwege de achtbanen en attracties. Als enige pretpark in Nederland heeft de Efteling achtbanen van gerenommeerde bedrijven zoals Intamin AG en GCI. Beroemde achtbanen die je in de Efteling vindt zijn onder andere de Python en de Joris en de Draak achtbaan.

Naast de achtbanen kent de Efteling ook een groot aantal andere attracties. Bekend in heel Nederland zijn onder andere de Fata Morgana en de Vliegende Hollander en natuurlijk het sprookjesbos. Verder kun je de in de Efteling natuurlijk heerlijk eten en drinken.

Wil je een dagje uit naar de Efteling goedkoop houden? Neem dan natuurlijk je eigen broodjes en drinken mee. De entree van de Efteling is hoog, een dagje Efteling is dus geen goedkoop dagje uit. Door zelf je eten en drinken mee te nemen kun je echter flink besparen.

Kortingscodes en aanbiedingen voor de Efteling

Kortingscodes, aanbiedingen en acties voor de Efteling vind je op een aantal manieren.

Wil je een kortingscode of aanbieding voor de entree van de Efteling?

Een dagje naar de Efteling is geen goedkoop dagje uit, de entreeprijzen van de Efteling zijn hoog. Gelukkig is het op een aantal manieren mogelijk om leuke kortingen te krijgen op de entree van de Efteling. Zo heeft de AH regelmatig acties voor korting op de entree van de Efteling. Ook andere winkels hebben regelmatig acties en kortingen voor een dagje uit naar de Efteling.

Verder vind je op de website van de Efteling, maar ook op andere websites met kortingscodes, regelmatig leuke aanbiedingen voor een goedkopere entree van de Efteling. Tenslotte vind je in tijdschriften kortingsbonnen voor de Efteling. Ga je op vakantie in Nederland en wil je de kinderen een onvergetelijke dag bieden? Ga dan een dagje weg naar de Efteling!