Bijzonder dagje weg in Noord Brabant: de kamelenmelkerij in Berlicum

Noord-Brabant is een populaire provincie voor een weekend, midweek of vakantie in Nederland. De provincie biedt voor jong en oud, single of getrouwd leuke uitstapjes en dagjes weg. Wil je een bijzonder en niet-alledaags dagje uit in Noord-Brabant? Dan is een bezoek aan de Kamelenmelkerij in Berlicum een goeie tip.

De kamelenmelkerij is op afspraak de hele week geopend voor zowel groepen als particulieren. Vooral voor (kleine) kinderen en voor mensen die geïnteresseerd zijn in de natuur is een dagje weg naar de kamelenmelkerij erg leuk. Berlicum is per auto prima bereikbaar: het dorp ligt op korte afstand Den-Bosch. De kamelenmelkerij ligt ten noorden van Berlicum op het platteland.

Dagje weg Noord-Brabant

Dagje weg Noord-Brabant

Dagje weg met kinderen / kinderfeestje

Voor kinderen biedt de kamelenmelkerij een uitgebreid programma van leuke dingen. Zo kunnen kinderen de kleine kamelen een flesje geven. En hebben ze behoefte aan beweging? Dan is er op het erf van de boerderij genoeg te beleven. Voor ouders die een leuk kinderfeestje willen organiseren biedt de kamelenmelkerij zelfs een compleet programma: de kamelenmelkerij is erg ervaren in het volledig organiseren van leuke kinderfeestjes.

Dagje weg met partner of als personeelsuitje

Dagje weg Berlicum Noord-Brabant.

Dagje weg Berlicum Noord-Brabant.

Voor volwassenen biedt de Kamelenmelkerij ook genoeg mogelijkheiden. Zo kan een rustige excursie over de landerijen van de boerderij worden gemaakt. Maar ook kan er een safari georganiseerd worden met verschillende activiteiten. Zo kan er gekozen worden voor een excursie waarbij de deelnemers zelf kamelen trainen.

Ook voor personeelsverenigingen op zoek naar een leuk personeelsuitje is de Kamelenmelkerij in Berlicum een goede bestemming. Zo kan de hierboven beschreven safari ook in groepen worden gedaan. Ter afsluiting van de dag kan iedereen dan pannenkoeken bakken met kamelenmelk als basis-ingredi├źnten. Andere activiteiten die u tijdens een dagje weg naar de Kamelenboerderij kunt boeken zijn onder andere een gezellig barbecue of een leuke kook-workshop.

Alle activiteiten op de Kamelenmelkerij, dus ook personeelsfeestjes, kinderfeestjes en particulieren bezoeken gaan uitsluitend op de afspraak. Voor de prijzen van dit dagje weg in Noord-Brabant kunt u de website van de boerderij bezoeken. Daar staat alle informatie over prijzen, mogelijkheden en beschikbaarheid.