Actief dagje uit in Limburg: Wandelen op blote voeten

Wandelen op Blote Voeten in Zuid-Limburg

Blotevoetenpark

Wandelen is goed voor lichaam en geest, dat weten liefhebbers van de wandelsport natuurlijk al lang. Wil je een actief dagje uit in Limburg en hou je van wandelen (of wil je graag de voordelen van lekker wandelen ervaren) dan is het Blote Voeten Park in het zuid-Limburgse Brunssum een perfecte bestemming. In dit park kun je een 4 kilometer lang traject bewandelen op blote voeten en dus niet op wandelschoenen!

Het Blotenvoetenpark biedt een unieke ervaring voor wandelaars in Nederland: nergens anders kun je tijdens je vakantie in Nederland over een speciaal uitgezet traject van 4 kilometer op blote voeten wandelen over verschillende ondergronden. Zo kun je in het Blotenvoetenpark in zuid-Limburg wandelen over kiezels, mos, bosgrond, boomschors en vele ander ondergronden. Het wandelen op blote voeten is een speciaal soort voetmassage: een massage door de grond waarop je loopt.

Een actief dagje uit tijden je vakantie in Nederland? Het Blotevoetenpark in zuid-Limburg.

Lekker wandelen op blote voeten in Zuid-Limburg: het blotevoetenpark

Naast speciale ondergronden voor het maken van een bijzondere wandeling vind je tijdens een actief dagje uit in het Wandelpark in het zuid-Limburgse Brunssum ook andere leuke attracties: wat denk je van voetenspelletjes, een Keltisch bos met labyrinth en triade en natuurlijk een droomvijver voor het verfrissen van je voeten na het wandelen.

Wandelen met kinderen, collega’s of vrienden

Een actief en sportief dagje uit in het BloteVoetenPark is geschikt voor bijna iedereen. Zo is het een leuk dagje uit met de kinderen: zij zullen de bijzondere ervaring van het wandelen op blote voeten op verschillende ondergronden niet snel vergeten. Maar ook voor volwassenen, een groep vrienden die van de natuur houden of met je collega’s als team-uitje bijvoorbeeld, is een actief dagje wandelen op blote voetennatuurlijk erg leuk.

Het Blotenvoetenpark minder geschikt om te bewandelen terwijl er een kinderwagen wordt geduwd. Verder zijn honden niet toegestaan, om begrijpelijke redenen ;). Ook is het verstandig om tijdens een dagje wandelen in dit park een handdoek mee te nemen zodat je je voeten kunt schoonmaken aan het eind van de dag. In het park is een horecagelegenheid waar genoten kan worden van een kop koffie of een ander drankje. Voor groepen vanaf 12 personen is het daarnaast mogelijk om lekker te lunchen.

Wil je een lekker sportief en actief dagje uit tijdens je vakantie in Nederland? Of heb je gewoon zin in een lekkere wandeling op een andere manier dan je gewoon bent? Dan is het Blotevoetenpark in zuid-Limburg een prima idee. Daarnaast is een dagje uit in het park ook een goedkoop dagje uit. De tarieven zijn namelijk erg vriendelijk en daarnaast vind je op de website van het park regelmatig leuke aanbiedingen en acties voor korting op de entree van het park.