Naar de sauna in Gelderland: De Veluwse Bron

Een dagje sauna doet lichaam en geest goed. De gezondheidsvoordelen van de sauna zijn dan ook alom bekend. Ben je op vakantie in de provincie Gelderland en heb je zin om lekker naar de sauna te gaan? Bezoek dan eens De Veluwse Bron, een prachtige en ruim opgezette sauna gelegen in het noorden van de provincie Gelderland.

De Veluwse Bron is per auto zeer goed bereikbaar. Vanaf de snelweg A50 is de Veluwse Bron per auto in ongeveer 10 minuten te bereiken. Een dagje uit naar deze sauna is daarom niet alleen haalbaar voor mensen die op vakantie zijn (of wonen in) de omgeving van de sauna. Ook mensen die vakantie vieren in Drenthe en Overijssel kunnen de sauna gemakkelijk bereiken.

Faciliteiten

De Veluwse Bron kent een groot aantal sauna’s. Zowel voor beginnende als voor meer gevorderde sauna gangers is deze sauna daarom prima geschikt. Zo zijn er enkele zeer hete sauna’s maar biedt de Veluwse Bron ook sauna’s met een vriendelijkere temperatuur. Heel bijzonder is daarnaast de Wild-Sauna. Vanuit deze sauna heb je als gast een vrij uitzicht over de omliggende landerijen waardoor je zomaar de kans loopt een hert of ijsvogel te spotten terwijl je in de sauna zit.

Een van de sauna-cabines in de Veluwse Bron

Een van de sauna-cabines in de Veluwse Bron

Naast een aantal prachtige sauna’s biedt de Veluwse Bron nog veel meer ontspannend vermaak. Zo kun je heerlijk zwemmen en bubbelen in een van de vele baden. Wil je juist lekker warm en rustig liggen dan is een bezoek aan het Oosters Badhuis juist erg aan te raden.

Naast lekker in de sauna liggen of lekker zwemmen kun je in de Veluwse Bron natuurlijk ook heerlijk eten en drinken. Daarnaast biedt de sauna ontspannende massages aan. Wil je een heerlijk, leuk en ontspannen dagje uit? Dan is een bezoek aan de Veluwse Bron zeker aan te raden.

Ben je op vakantie in Nederland en wil je deze sauna bezoeken? Neem dan een kijkje op de website voor speciale acties, kortingsbonnen en andere aanbiedingen.