Leuk dagje weg met slecht weer: klimmen in Arnhem

Helaas kent een vakantie in Nederland geen mooi-weer-garantie. Gelukkig zijn er in genoeg leuke dagjes weg te bedenken die ook met slecht weer garant staan voor een leuke tijd. Ben je op vakantie op de Veluwe en is het een dagje slecht weer? Dan is een bezoek aan het Mountain Network Arnhem een goed idee. Voor jong en oud is een bezoek aan dit klim- en bergsportcentrum in Arnhem erg leuk!

Dagje weg met slecht weer: klimmen in Arnhem

Dagje weg met slecht weer: klimmen in Arnhem (nb: deze foto is niet genomen in het klimcentrum.)

Het bergsportcentrum.com Arnhem staat bekend in Nederland onder de naam Mountain Network Arnhem. Naast het klimcentrum in Arnhem zijn er in Nederland nog een aantal klimcentra onder dezelfde naam. Het klimcentrum maakt deel uit van het Sportplein Olympus. Naast klimmen kun je hier ook heerlijk zwemmen. Ook het Gelredome en de Rijnhal zijn gelegen op hetzelfde terrein. De klimschool is via het openbaar vervoer goed bereikbaar. Ook per auto is het centrum goed bereikbaar.

Dagje weg klimmen

Wil je een leuk dagje weg met de kinderen op een dag dat het slecht weer is? Je kunt dan via de website van Mountain Network Arnhem een clinic klimmen kopen. Voor een lage prijs mag je anderhalf uur klimmen onder begeleiding van een ervaren docent. Ook voor mensen die hoogtevrees hebben is een dagje weg naar dit klimcentrum de moeite waard. Hier wordt namelijk door de docenten rekening mee gehouden. Iedereen,  jong en oud, ervaren en onervaren, sportief en minder sportief heeft een heel leuke dag in het klimcentrum.

De prijs voor een klimuitje is prima: voor 15 euro per persoon mag je anderhalf uur klimmen. De groep waarin je klimt kan groter zijn dan je eigen gezin. Voor groepen vanaf 8 personen is een klimuitje op maat mogelijk. Verder kun je natuurlijk ook een vrij-klimmen. Hiervoor is wel de nodige ervaring vereist. Voor mensen die weinig klimervaring hebben is een klimuitje een leuker dagje weg.

Ook voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes

Naast een goeie tip voor een leuk dagje weg is een bezoek aan het Mountain Network Arnhem ook een goed idee voor een origineel kinderfeestje of een spetterend bedrijfsuitje. Naast een klimavontuur kan er namelijk ook lekker gegeten en gedronken worden na afloop van het dagje weg.

Voor meer informatie over kinderfeestjes en bedrijfsuitjes is het verstandig om contact op te nemen met het Klimcentrum.