Goedkoop dagje pretpark in Nederland: de Julianatoren !

Een goedkoop dagje naar het pretpark in Nederland: de Julianatoren

Een goedkoop dagje naar het pretpark in Nederland: de Julianatoren

Wil je een leuk dagje weg in Nederland dat niet te veel geld kost? En wil je daarnaast niet zomaar een dagje weg maar wil je een dagje naar een pretpark? Een goedkoop dagje pretpark in Nederland kun je bijvoorbeeld boeken in de Julianatoren. Een leuk pretpark voor gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12.

Ook voor peuters vanaf 2 jaar en kleuters is de Julianatoren een superleuk pretpark. Alle informatie, aanbiedingen en prijzen voor een goedkoop dagje pretpark in de Julianatoren vind je op deze pagina.

Pretpark de Julianatoren is gelegen in Apeldoorn. Ben je op vakantie op de Veluwe dan is de Julianatoren een van de leukste en meest handig gelegen pretparken. Met de auto is het park eenvoudig bereikbaar maar ook met de bus kun je prima een dagje uit in de Julianatoren hebben.

Attracties

Uiteraard is er een reuzenrad in De Julianatoren.

Uiteraard is er een reuzenrad in De Julianatoren.

De Julianatoren heeft meer dan 60 attracties voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Niet alle attracties zijn voor ieder kind geschikt. Je vindt in het park namelijk attracties voor zowel oudere kinderen als attracties voor kleuters en peuters.

Naast een heleboel leuke attracties, waarvoor niet hoeft te worden bijbetaald, vind je in de Julianatoren ook lekkere eet- en drinkgelegenheden. Maar wil je echt een goedkoop dagje weg naar het pretpark? Neem dan je eigen lunch mee. Op verschillende plekken in het park kun je heerlijk zitten om een broodje met wat te drinken te nuttigen.

Aanbiedingen en kortingscode de Julianatoren

Wil je goedkoop naar de Julianatoren. Dan loont het de moeite om de website van het pretpark in de gaten te houden. Via internet krijg je altijd korting op de entree: als je op de website je kaartjes koopt krijg je 2 euro korting. Daarnaast vind je op de website van de Julianatoren ook andere aanbiedingen en speciale acties voor een goedkopere entree.

Ook op andere sites vind je regelmatig goede aanbiedingen voor de Julianatoren. Check bijvoorbeeld de bekende kortingswebsites of kijk op de site van de ANWB. Ook via Google kun je zoeken naar kortingscodes, speciale acties en aanbiedingen voor een goedkoop dagje pretpark in Nederland.