Gezinspark ’t Smallert – Een gezellig dagje weg met de kinderen

Ben je op vakantie op de Veluwe en zoek je een leuke bestemming voor een gezellig dagje weg? Dan is een bezoekje aan Gezinspark ’t Smallert een prima idee. ’t Smallert is gelegen in Emst, een klein dorpje gelegen aan de oostzijde van de Veluwe. Een gezellig dagje weg naar ’t Smallert is vooral geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Het park is al toegankelijk voor kinderen van 3 jaar.

Attracties

Mooie glijbanen: leuk voor elke leeftijd.

Mooie glijbanen: leuk voor elke leeftijd.

’t Smallert kent een groot aantal leuke attracties voor jonge kinderen. Zo vind je in de speeltuin een groot aantal glijbanen waar kinderen zich heerlijk op kunnen uitleven. Verder zijn er natuurlijk schommels en andere voor kinderen geschikte speeltoestellen. Ook kunnen kinderen zich vermaken op en rond het water. Er zijn namelijk pontjes, stapstenen over water en een heuse waterglijbaan.

Naast een grote speeltuin zijn er in ’t Smallert ook andere leuke dingen te doen. Zo vind je er een aantal grote visvijvers en een forellenkwekerij. Bij de entree van de speeltuin is een rondleiding in de forellenkwekerij inbegrepen. Ook is het mogelijk om zelf te vissen, met of zonder de kinderen. Naast de visvijvers is er ook een kaarsenmakerij inbegrepen. Iedereen kan daar zelf kaarsen maken. En natuurlijk is een gezellig dagje weg niet compleet zonder een lekkere snack. En ook daar zijn in ’t Smallert genoeg mogelijkheden voor.

Goedkoop dagje weg

De kinderen spelen, papa gaat lekker vissen.

De kinderen spelen, papa gaat lekker vissen.

Een dagje weg naar ’t Smallert is betaalbaar voor iedereen. De entreeprijs bedraagt 5,75 per persoon. Daarvoor kunnen zowel de speeltuin als de forellenkwekerij bezocht worden. Wil je zelf vissen in de forellenvijver? Dan kan dat al vanaf 9,50.

Verder is het mogelijk om leuke kinderfeestjes te organiseren in ’t Smallert. Natuurlijk kan dat in de leuke speeltuin maar ook kinderfeestjes waarbij de gasten kaarsen maken of zelf vis roken behoren tot de mogelijkheden. Bekijk de website van ’t Smallert voor meer informatie over leuke kinderfeestjes of gezellige dagjes weg tijdens je vakantie op de Veluwe.