Dagje weg naar Sauna de Veluwe in Lunteren

Een dagje weg naar de sauna staat voor veel mensen synoniem aan ontspanning, rust en weldadige temperaturen afgewisseld met koud dompelen. Wil je een dagje weg op de Veluwe en sta je te popelen om weer eens lekker naar de sauna te gaan? Dan is Sauna en Beauty de Veluwe een prima adres.

Alles over deze prachtige sauna centraal gelegen in Lunteren op de Veluwe vind je op deze pagina. En ben je op zoek naar acties, kortingen of aanbiedingen voor Sauna de Veluwe? Houd dan ook deze pagina in de gaten.

Dagje weg Sauna in Lunteren

Sauna in Lunteren

Sauna & Beauty de Veluwe is gelegen in het mooie dorp Lunteren. Dat ligt op haar beurt weer aan de snelweg van Barneveld naar Ede. De sauna is door zijn gunstige ligging goed bereikbaar per auto vanuit zowel Arnhem als Amersfoort. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Verder ligt Sauna & Beauty de Veluwe vlakbij het station. Wil je met de trein naar de sauna dan is deze sauna perfect gelegen.

Sauna’s, baden en andere faciliteiten

Lekker naar de sauna.

Lekker naar de sauna.

Sauna & Beauty de Veluwe kent een drietal sauna’s waarvan er twee gekoppeld liggen. De gekoppelde sauna’s zijn binnen gesitueerd terwijl buiten aan het terras een derde grote sauna te vinden is. Koud dompelen is erg belangrijk tijdens een dagje weg naar de sauna. Sauna & Beauty de Veluwe biedt daarvoor voldoende mogelijkheden. Zowel binnen als buiten zijn namelijk ijskoude dompelbaden. Verder ontbreekt ook het voetenbad niet om tussen de sauna-gangen door even lekker te ontspannen.

Naast drie sauna’s vind je in Sauna & Beauty de Veluwe natuurlijk ook heerlijke baden. Zo is er een groot zwembad dat heerlijk verwarmd is. Ook het warme kruidenbad is erg lekker. In alle rust heerlijk wegdromen in een prachtig ontworpen oosters bad. Daarnaast vind je in Sauna & Beauty de Veluwe natuurlijk twee lekkere bubbelbaden en een Turks stoombad. Wil je een dagje weg naar de sauna waarbij je niet de hele dag in de warme sauna hoeft te zitten dan is dit precies het goede adres.

Eten & drinken

Een dagje weg naar de sauna is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Sauna de Veluwe heeft een prima kaart met daarop gerechten en drankjes die prima passen bij een dagje sauna. Zo worden er heerlijke broodjes geserveerd en ook de soepen die op de kaart staan smaken prima. Verder is het in deze sauna mogelijk om een dagje weg af te sluiten met een heerlijk diner dat wordt bereidt met ingrediënten uit de Veluwe.

Heb je helemaal zin gekregen in een dagje weg naar Sauna de Veluwe? Via het tabblad contact vind je contactgegevens van deze sauna. Op de website van de sauna vind je verder goede aanbiedingen voor een leuk dagje weg en ook op andere kortings- en actie-sites op het internet vind je regelmatig kortingscodes voor Sauna de Veluwe.