Vakantiepark in Drenthe: Het Land van Bartje in Ees

land-van-bartjeWil je op vakantie naar Drenthe maar weet je nog niet waar je je vakantie wil doorbrengen? Dan hebben wij een tip voor je. In het dorpje Ees vind je Het Land van Bartje, een leuk vakantiepark van Landal.

Zowel voor gezinnen met kleine of grotere kinderen als voor vakantiegangers die er samen op uit willen is dit vakantiepark een goede keuze.

Het Land van Bartje ligt in Ees, een klein dorp in het noordoosten van de provincie Drenthe. Het is even rijden vanaf de randstad maar de prachtige en rustige ligging maken die reistijd meer dan goed.

Ees ligt niet al te ver van de provinciehoofstad Assen maar ook de stad Groningen en de Duitse grens zijn in korte tijd bereikbaar. Een auto is overigens wel erg handig voor een vakantie op dit vakantiepark. Het park is bereikbaar met het openbaar vervoer. De verbindingen zijn echter niet zo goed, zeker ’s avonds niet.

Wil je op vakantie met de kinderen? Dan is Landal het Land van Bartje een goede keuze. Vooral het fijne verwarmde zwembad met leuke glijbaan zullen bij kinderen goed in de smaak vallen. Maar ook de vele andere activiteiten die er in vakantieperiodes georganiseerd worden maken dat je kinderen zich goed zullen vermaken.

Wandelen en fietsen

Een vakantie in het Land van Bartje is leuk voor de kinderen, zoveel is zeker. Maar ook voor volwassenen biedt dit park meer dan voldoende vermaakt. Zo liggen alle huisjes op dit park in de prachtige natuur van Drenthe.

Dit betekent je in een paar stappen al heerlijk kunt wandelen in de vrije natuur. Prachtige heidevelden en mooie bossen zorgen voor rust en ontspanning. Maar ook kun je vanaf het park de mooiste fietstochten maken. En ben je avontuurlijk ingesteld? Dan kun je ook mountainbike of paardrijtochten maken.

Meer informatie over Het Land van Bartje op de website van het vakantiepark. Check die website ook als je op de hoogte gehouden wil worden over kortingscodes, acties en aanbiedingen. Zeker als je goedkoop op vakantie naar Drenthe wil loont een mooie aanbieding in Het Land van Bartje zeker de moeite.