Naar de sauna in Drenthe: Thermen Anholts

Veel mensen hebben al ervaren hoe fijn een bezoek aan de sauna is. Lekker warm worden om daarna koud te dompelen waarna je je je sauna-rondje af kunt maken met een lekker drankje of een gezonde maaltijd. Verspreid over heel Nederland vind je sauna’s en wellness centra. Op NederlandVakantieland.net vind je per provincie de leukste, mooiste en beste sauna’s.

In het zuid-oosten van Drenthe vind je in het dorp Schoonebeek het prachtige Thermen en Beautycentrum Anholts. Wil je een dagje uit naar de sauna en woon je in Drenthe of ben je op vakantie in deze mooie provincie? Dan is deze sauna een echte aanrader.

Wil je een lekker dagje uit naar de sauna?

Wil je een lekker dagje uit naar de sauna?

Wat biedt deze sauna

Thermen en Beautycentrum Anholts biedt haar gasten 4 verschillende sauna’s waarvan er een meedere keren per dag gebruikt wordt als opgietings-sauna. De andere drie sauna’s zijn kleine maar zeker niet minder geschikt voor een heerlijk warm verblijf. Vooral de mooie buiten-sauna is erg de moeite waard. Vanuit deze sauna kijk je zo de prachtig aangelegde tuin in.

Naast prachtige sauna’s heeft dit sauna-complex ook een mooi zwembad, een stoombad en een warm bad met ontspannende geluiden. Natuurlijk kun je tijdens een bezoek aan deze sauna ook een zonnebank nemen en is het mogelijk om lekker gemasseerd te worden. Een bezoek aan de sauna is dan ook om meerdere redenen goed voor je gezondheid.

Meer informatie

Meer informatie over deze mooie sauna in de provincie Drenthe vind je op de website van Thermen en Beautycentrum Anholts. Controleer deze website ook regelmatig voor acties een aanbiedingen rondom het bezoeken van deze sauna. Net zoals alle sauna’s in Nederland heeft sauna Anholts regelmatig acties en aanbiedingen voor een goedkoop bezoek aan de sauna.