Goedkoop dagje weg in Drenthe: Attractiepark Drouwenerzand

Een dagje weg met de kinderen hoeft niet duur te zijn: Attractiepark Drouwenerzand in de provincie Drenthe is namelijk het meest voordelige pretpark van Nederland. Als je vakantie viert in Drenthe en graag een leuk en goedkoop dagje weg naar het pretpark wil ondernemen dan is attractiepark Drouwenerzand een goeie tip.

Bijzonder aan dit pretpark is het all-in concept. Voor een vaste prijs per persoon is alles inbegrepen. Dit betekent dus lekker eten en drinken en gratis toegang tot alle leuke attracties in het pretpark. De prijzen zijn voor de all-in entree zijn daarnaast erg vriendelijk: in het laagseizoen bedraagt die prijs namelijk 12,50. Baby’s mogen daarnaast gratis naar binnen.

Attracties

Attractiepark Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand

Kleine kinderen kunnen zich goed vermaken in dit pretpark. De attracties in het park zijn namelijk geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Verder zijn de attracties in Attractiepark Drouwenerzand zeer divers.

Er is een spookhuis, een schommelpiratenboot en vanaf dit jaar zelfs een attractie waarbij je binnen 1 seconde van 0 naar 65 kilometer per uur gaat. De attracties zijn geschikt voor echte waaghalzen maar voor kinderen en volwassenen die het liever wat rustig aan doen zijn er juist rustige attracties en speeltoestellen.

Attractiepark Drouwenerzand is door haar all-in concept en leuke attracties erg geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Ook kinderen die wat ouder zijn zullen veel plezier beleven aan een dagje naar dit pretpark. Voor oudere kinderen is Attractiepark Drouwenerzand ook leuk, maar de kans bestaat dat zij snel uitgekeken zijn op de attracties.

Aanbiedingen en kortingscodes

Door het all-in concept is attractiepark Drouwenerzand al een goedkoop dagje weg in Drenthe. Toch heeft het park regelmatig aanbiedingen en leuke acties. Houd de website van Attractiepark Drouwenerzand goed in de gaten voor meer informatie over kortingen en acties.